x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Denúncia

Identificats tres participants del TrialGP acusats d'una agressió

La policia els ha pres declaració tot i que en cap moment han estat detinguts
Actualitzada 21/09/2020 a les 06:45
La policia ha identificat els tres participants del Mundial de Trial que van ser denunciats dijous passat per un jove lauredià per una presumpta agressió arran d’una discussió de trànsit. En aquest sentit, els tres esportistes de la prova que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Julià de Lòria van prestar declaració i van quedar en llibertat al considerar la Policia que els fets no anaven més enllà d’un mer incident viari. De totes maneres, encara resta per saber si el cas quedarà tancat o si pel contrari es trametrà a la Batllia perquè avaluï si els denunciats han incorregut en algun delicte.

Cal recordar que els fets van tenir lloc quan el jove resident, que circulava amb la seva motocicleta per la carretera de la Peguera en sentit descendent, va rebre un impacte lateral d’una furgoneta
–de matrícula espanyola– que baixava de la carretera de la Rabassa i va saltar-se l’stop que hi ha senyalitzat a l’encreuament, vora l’Hotel Bonavista. Fruit de la col·lisió, el jove resident va retreure verbalment la maniobra al conductor de la furgoneta, que va aturar-se uns 200 metres més endavant. A partir de llavors es va propiciar la suposada agressió dels tres individus que anaven vestits amb l’uniforme de trial. Segons el relat del denunciant, el van fer caure a terra i li van propiciar cops fins a deixar-lo estabornit, amb l’agreujant que les puntades de peu es van produir amb unes botes de trial que duen ferro a les puntes i, conseqüentment, van causar-li rascades i blaus arreu del cos.
Etiquetes
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts