x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

El detingut per l'assassinat havia treballat per a la víctima

L'arrestat, Waki Tchatokey, ha trucat a la policia des del mòbil d'una vianant al Tarter per avisar que l'anessin a detenir
Agents del cos al domicili de la víctima.

Detingut el presumpte assassí al Tarter

Agents del cos al domicili de la víctima.

Actualitzada 21/09/2020 a les 18:30
El detingut per l'assassinat d'aquesta matinada a Encamp és Waki Tchatokey que ha estat arrestat com a presumpte autor de la mort de Michel Douet a Vila. L'home detingut ha demanat a una vianant el telèfon mòbil amb el qual ha trucat a la policia per avisar que es trobava al Tarter i que l'anessin a buscar, ja que havia fugit des del lloc dels fets fins allí amb el vehicle de la víctima, que passades les 10 del matí s'ha endut una grúa. La detenció s'ha fet a les 8.15 hores a l'entrada del poble canillenc. L'arrestat havia estat empleat de Douet tot i que ja no mantenien cap relació laboral perquè la vinculació hauria acabat per discrepàncies del cap i el treballador, segons ha pogut saber el Diari.

Waki Tchatokey té 31 anys i és resident originari de Togo. Havia treballat fa un temps per un període de sis mesos a bombers en l'atenció telefònica. El detingut havia estat contractat al servei perquè estava inscrit al servei d'ocupació perquè no tenia feina. 

La trucada de Waka Tchatokey s'ha produït quan el cos de seguretat havia mobilitzat tots els agents del torn del nit i tam´bé als del torn de matí per treballar en la recerca de l'agressor. El cos havia activat l'operació de control a tot el país amb vigilància exhaustiva a les fronteres per impedir la sortida del Principat del presumpte autor de l'assassinat.

Jugador de rugbi
Waki Tchatokey havia estat jugador de rugbi al VPC i va representar la selecció andorrana. Tchatokey va debutar amb els isards en un partit contra Sèrbia del campionat d'Europa, divisió 3A, el desembre del 2008.


Reacció del cap de Govern

El cap de Govern, Xavier Espot, ha manifestat aquest matí que no tenia informació sobre els fets succeïts a Encamp i que "celebrem la tasca de la policia i la seva efectivitat amb independència de quin pugui ser el seu resultat final". Espot ha assenyalat que els agents del cos de seguretat actuen amb absoluta independència o sota les directrius del ministeri fiscal i que quan el cas quedi judicialitzat quedarà en mans del batlle corresponent.
Etiquetes
Veure’n més
39
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts