x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Identificats els tres participants en el Mundial de Trial denunciats per una agressió

La policia els ha pres declaració tot i que en cap moment han estat detinguts
Captura de pantalla del vehicle on anaven els tres agressors.

Un jove denuncia l'agressió de tres participants en el TrialGP

Captura de pantalla del vehicle on anaven els tres agressors.

Actualitzada 20/09/2020 a les 17:10
La policia ha identificat als tres participants en el Mundial de Trial que s'està celebrant a Sant Julià de Lòria i que dijous van ser denunciats per un jove de la població per una presumpta agressió arran d'una discussió de trànsit. Els tres esportistes, que no han estat detinguts, ja han prestat declaració davant la policia.

El jove resident de Sant Julià de Lòria va interposar dijous passat a les 19.52 hores una denúncia a la policia després que una hora abans fos agredit per tres presumptes participants en el Campionat del Món de Trial. Els fets van tenir lloc quan el jove, que circulava amb la seva motocicleta per la carretera de la Peguera en sentit descendent, va rebre un impacte lateral d’una furgoneta –de matrícula espanyola– que baixava de la carretera de la Rabassa i va saltar-se l’stop que hi ha senyalitzat a l’encreuament, vora l’Hotel Bonavista.

Fruit de la col·lisió, el jove resident va retreure verbalment la maniobra viària al conductor de la furgoneta, que va aturar-se uns 200 metres més endavant. Seguidament, del vehicle van baixar tres ocupants, tots ells “vestits amb l’unifome de trial”. A partir de llavors, segons el relat del denunciant, es va propiciar l’agressió dels tres individus, el van fer caure a terra i li van propiciar cops fins a deixar-lo estabornit a terra, amb l’agreujant que les puntades de peu es van produir amb unes botes de trial que duen ferro a les puntes i, conseqüentment, van causar-li rascades i blaus arreu del cos.

Tant bon punt es va poder aixecar de terra, el jove resident va intentar filmar els agressors, que ràpidament es van donar a la fuga. En aquest sentit, l’adolescent lauredià ha posat en coneixement de la policia el material audiovisual perquè pugui procedir a la identificació dels seus agressors. Per tot plegat, el jove va haver de passar per l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on va rebre l’alta la mateixa tarda amb politraumatismes.
Veure’n més
18
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts