x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Educació

Formació als alumnes per saber actuar en situació de risc i d'emergència

Actualitzada 19/09/2020 a les 06:48
El ministeri d’Educació i el departament de Protecció Civil inicien aquesta setmana els cursos relacionats amb temàtiques com els primers auxilis, nivologia o autoprotecció. Les formacions es duen a terme des del 2012 i s’ofereixen als alumnes de més de 10 anys.
Es tracta de formacions que s’inclouen en el calendari escolar i que s’ofereixen als tres sistemes educatius, a prop de 2.000 estudiants. L’objectiu de la iniciativa, segons va explicar la cap d’àrea d’implantació i planificació de Protecció Civil, Yolanda Font, és dotar els escolars d’eines que els permetin actuar de forma correcta i ràpida en situacions de risc.

El curs s’imparteix en col·laboració amb els centres formadors del departament de bombers, l’Oficina de l’Energia i el Canvi Climàtic, l’Institut d’Estudis Andorrans i la Creu Roja Andorrana. Pel que fa al taller de nivologia i actuació en cas d’allau, les estacions d’esquí faciliten els professionals de l’estació i un espai per poder dur a terme el taller.
Als escolars de 10 i 11 anys se’ls fa un curs de primers auxilis de vuit hores, com també el taller de nivologia. Per als de 13 i 14, d’autoprotecció i actuació en cas d’incendi, i per als de 15 i 16, també un curs sobre els riscos naturals.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts