x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Infraestructures

Doppelmayr i Poma volen optar al giny del pic del Carroi

Viladomat se’n desmarca davant la incertesa de la crisi econòmica
Actualitzada 19/09/2020 a les 06:21
Les empreses Doppelmayr i Poma optaran al concurs per dur a terme els treballs d’assessorament tècnic de redacció del plec de bases del concurs per a la concessió administrativa, la construcció i l’explotació del giny de transport de passatgers per cable entre les parròquies d’Andorra la Vella i la Massana. És a dir, el telefèric al pic del Carroi. Qui se n’ha desmarcat, de moment, és Viladomat, que considera que tal com està la situació econòmica provocada per la crisi del coronavirus no és el moment de fer grans inversions. L’empresa, en aquest cas, opta per un criteri de prudència en espera de com vagi la temporada d’esquí i de com evolucioni la pandèmia.

Al concurs, de caràcter nacional, només poden optar empreses o professionals amb titulació d’enginyeria amb competència contrastada en el sector del cable i autoritzats a exercir al país. L’adjudicatari haurà de redactar els plecs de condicions administratives i tècniques, d’acord amb les instruccions que marcaran els comuns de la capital i la Massana, l’anàlisi de les ofertes presentades i la redacció de l’informe tècnic que ha de justificar la proposta d’adjudicació.

El concurs s’adjudicarà seguint tres criteris: experiència, que pot donar fins a quaranta punts a l’aspirant; proposta econòmica, fins a vint punts, i equip tècnic, fins a quaranta punts. En el primer cas es valorarà poder presentar certificats que acreditin experiència en la direcció de projectes de ginys de transport mecànics (telefèric, telecabina o funite); que acreditin experiència en la realització de càlculs estructurals i que n’acreditin en xarxes de serveis.
Etiquetes
Veure’n més
30
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts