Activitats d'estiu

Més de 150 forfets venuts de l'Andorra 3 Parks

Vallnord - Pal Arinsal, Grandvalira i Naturlandia fan un balanç positiu de la primera col·laboració entre les tres estacions

Naturlandia perd un 35% de clients i un 20% de facturació a l'estiuNaturlandia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vallnord - Pal Arinsal, Naturlandia i Grandvalira han fet un balanç positiu de la primera col·laboració conjunta d'aquest estiu amb el llançament del passi d'activitats d'estiu, Andorra 3 Parks, del qual s'han venut 159 forfets durant els 44 dies que ha estat disponible a un preu de 49 euros. L'adquisició d'aquest servei pels tres parcs permetia accedir al telecabina de la Massana i un passi per kàrting a Vallnord – Pal Arinsal, a les dues activitats de Naturlandia, l’Airtrekk i al Parc d’Animals, i finalment a Grandvalira donava accés al telecabina de Canillo i incloïa un viatge al tobogan alpí Màgic Gliss del Mon(t) Magic Family Park.

Les tres estacions esperen que la col·laboració es pugui mantenir per a les temporades vinents i fins i tot es pugui ampliar en un futur l'oferta amb altres activitats. L'objectiuprincipal d’aquest producte és potenciar Andorra com a destí turístic, creant sinergies entre els principals actors turístics del país.

tracking