Crèdit Andorrà inverteix en quatre empreses en el primer any de l'Scale Lab

El programa d'hiperacceleració empresarial de l'entitat ha avaluat més de 350 empreses

Crèdit Andorrà Martí Alfonso, Joan R. Mas i Ignacio FonsecaCrèdit Andorrà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El programa d'hiperacceleració empresarial de Crèdit Andorrà, Scale Lab Andorra, ha invertit en quatre empreses durant el primer any de funcionament. Cal recordar que aquest és un programa d’inversió i d’acompanyament empresarial adreçat astart-upsque té per objectiu facilitar la consolidació i/o l’expansió de les empreses seleccionades.

Durant aquest primer any s'han avaluat més de 350 empreses i un equip de treball format per experts en emprenedoria i innovació s'ha encarregat de prioritzar i presentar20 projectes de sectors estratègics per Andorra al comitè assessor. Aquest ha acabat seleccionant deu empreses que està previst que rebin finançament i suport i de les que a dia d’avui ja s’ha invertit en quatre. Scale Lab Andorra ofereix fins a 500.000 euros per projecte i l’opció de participar en rondes de finançament posteriors.Les empreses invertides fins al moment són Byhours (plataforma de reserva de microestades en hotels), Consentio (plataforma d'intermediació per a comerciants de fruita i verdura), Made of Genes, (start-upbiosanitària derivada de Genomcore que ofereix serveis de salut personalitzada), i Nemuru (plataforma tecnològica per administrar préstecs 100% online).

A través de Scale Lab Andorra també es vol facilitar la realització de proves de concepte i la implementació de noves solucions al territori a fi de posicionar Andorra com un entorn adequat per al desenvolupament de projectes emprenedors amb projecció internacional. Així que el programa simplifica també la possible arribada de les empreses a Andorra a través de suport professional i de serveis personals perquè aprofitin els avantatges diferencials que ofereix el país.

tracking