x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Dos ingressos a l'hospital i 43 nous contagis de Covid

El ministre de Salut anuncia que el confinament per asímptomàtics es reduirà a 8 o 10 dies properament
A l'hospital hi ha tres ingressats.

Hospital, Ambulància

L'hospital registra dos nous ingressos d'afectats per coronavirus

Actualitzada 11/09/2020 a les 14:33
Dues dones de 61 i 56 anys afectades per la Covid-19 han ingressat en les últimes hores a l'hospital "per precaució", segons ha afirmat el ministre de Salut que ha informat que hi ha 43 nous casos positius des de dimecres. El total de pacients amb coronavirus al centre s'eleva a quatre i tots ells resten a planta. 

Joan Martínez Benazet ha assegurat que "estem molt tranquils" amb l'evolució de les dades que deixen 1.344 contagiats al Principat des de l'inici de la pandèmia amb 489 casos detectats en la segona onada des del 13 de juliol, dels quals hi ha 348 malalts actius. Les recuperacions sumen cinc persones més amb un total de 943 afectats amb 141 corresponents a la segona onada. 

El titular de Salut ha detallat que dels 3.083 alumnes de segona ensenyança que estaven convocats al cribratge abans de començar les classes s'han fet la prova 3.002 estudiants, que representen un 97,4% dels matriculats. Els resultats obtinguts fins ara corresponen a 2.736 proves de diagnòstic amb un balanç de cinc positius. 

Martínez Benazet ha anunciat en la compareixença d'actualització de dades sanitàries que ha fet avui que es reduirà el temps de confinament dels pacients asimptomàtics amb SARS-CoV-2 i properament es passarà dels 14 dies actuals a 8 o 10 seguint els criteris internacionals epidemiològics. El ministre ha assenyalat a més que els Stop Labs de la caserna de bombers i del CAP de la Sardana on s'estaven fent TMA per detectar el virus s'integraran als que s'han habilitat a Prat de la Creu per fer el cribratge escolar i en gran mesura la gestió serà de la Creu Roja, ha assenyalat. 

La xifra d'ingressats havia baixat dimecres a dos amb les dues altes que es van donar, una d'elles d'un pacient de la Seu que havia estat a l'UCI tot i que no havia necessitat suport de ventilació mecànica.
Etiquetes
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts