El Servei d'Ocupació registra 914 aturats

Les empreses del sector privat també es podran acollir al programa de foment de la contractació, amb el qual rebran 350 al mes per cada persona que contractin per sis mesos

Ocupació registra una xifra rècord de 1.251 aturats durant el mes d'abrilFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei d'Ocupació té registrats, a dia d'avui, 914 aturats, segons ha fet saber aquesta tarda el ministre Portaveu, Eric Jover. Les xifres actualitzades representen 147 persones menys que a data 31 de juliol i 3 menys que la setmana passada.

Jover també ha explicat que el consell de ministres ha aprovat el programa de foment de la contractació en el sector privat. El pla és similar al que ja s'havia impulsat pel sector públic, que es basa en una subvenció del Govern de 350 euros mensuals per treballador a aquelles empreses que facin contractes amb una durada de sis mesos a persones del Servei d'Ocupació. Si el contracte finalment es fa indenfinit l'ajut es prorroga mig any més. Pel que fa al sector públic, 113 persones han estat contractades a través d'aquest programa. L'objectiu és fomentar la contractació de la gent que es troba en situació d'atur.

tracking