Infraestructura

El projecte del telefèric de Carroi arrenca amb el concurs del plec de bases

El convoquen conjuntament els comuns d’Andorra la Vella i la Massana

El concurs del telefèric del pic de Carroi s'endarrereix fins a l'estiuCOMÚ D'ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comuns d’Andorra la Vella i la Massana han convocat el concurs d’elaboració del plec de bases del futur concurs per a la concessió, construcció i explotació el telefèric del pic de Carroi. D’aquesta manera arrenca el projecte més emblemàtic de les corporacions en aquest mandat, un projecte que ja ha provocat el rezels de l’associació ecologista Apapma.

Per part del comú de la capital la decisió es va adoptar en la Junta de Govern del passat 22 de juliol, mentre que va ser aprovada pel consell de comú de la Massana el passat 17 d’agost. L’edicte apareix en l’edició d’avui del BOPA i fixa que eltermini per la presentació d’ofertes s’esgota el 7 d’octubre vinent.

La construcció d'un telefèric a Carroi va provocar la convocatòria d'una marxa popular en contra del projecte que es va celebrar el de gener passat i on es van aplegar unes quaranta persones per manifestar el rebuig al projecte i demanar a la cònsol d'Andorra la Vella una consulta popular per decidir si es tira endavant el giny des de la capital.

El projecte ha generat discrepàncies entre la majoria comunal de la capital ja que el president d'SDP, Jaume Bartumeu, que té una consellera en l'equip de Marsol va manifestar al gener que no comparteix la decisió de la cònsol de construir el giny fins a Carroi.

tracking