x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
INTERNACIONAL

Bèlgica considera Andorra un país de categoria vermella

La primera ministra belga, Sophie Wilmès.

Bèlgica considera Andorra un país de categoria vermella

La primera ministra belga, Sophie Wilmès.

Actualitzada 02/09/2020 a les 07:38
Bèlgica va situar ahir Andorra a la llista de països de categoria vermella per l’augment important del nombre de casos de coronavirus dels darrers dies, especialment arran dels més de mig centenar de casos que es van diagnosticar al país durant el cap de setmana passat. Aquesta classificació suposa que els belgues tenen prohibit venir al Principat, i que aquells viatgers que hagin d’anar a Bèlgica des d’Andorra hauran de passar quarantena, tot i que no s’ha especificat de quants dies exactament, i a més hauran de sotmetre’s a un test de Covid-19.

Així s’especifica a la web dels serveis públics federals d’Afers Estrangers belgues, que ahir va actualitzar la llista de categories de cada país segons els contagis actuals. En la mateixa categoria que Andorra es troba la regió del nord-est de Bulgària, algunes províncies de Croàcia, Dinamarca, Finlàndia, Hongria, Malta, Romania i la ciutat escocesa d’Aberdeen.

A més, tant França com Espa­nya estan dins de la categoria vermella i tenen territoris vetats. En el cas del país veí del sud es prohibeix viatjar a les comunitats de Cantàbria, Aragó, Madrid, Navarra, País Basc i la Rioja, així com a les províncies de Barcelona, Lleida, Sòria, Burgos, Salamanca, Valladolid, Guadalajara, Almeria i les illes Balears.
Pel que fa a França, els belgues tenen prohibit viatjar a París i als departaments de la Sena Saint-Denis, la Val-de-Marne, el Sarthe, l’Erau, els Alps Marítims i les Boques del Roine. La Guaiana francesa i la Mayotte també s’inclouen a la llista vermella.


Arran de la decisió que el govern belga va prendre ahir, Bèlgica se suma a la llista de països que ja han imposat restriccions als viatgers d’Andorra. Ja són una desena de territoris que veten l’accés al Principat i entre aquests destaquen estats com Alemanya, Suïssa, el Regne Unit, Irlanda, Noruega, els Països Baixos i Finlàndia.
Etiquetes
  • #1 carmen sanchez
    (02/09/20 08:51)

    La diplomàcia andorrana, un èxit

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts