x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detenen el noi que anava amb el jove enxampat amb droga i saltant-se l'arrest

La policia considera que els 88 grams de marihuana comissats eren propietat de tots dos
Agents de policia a l'avinguda Tarragona.

Detenen el noi que anava amb el jove enxampat amb droga i saltant-se l'arrest

Agents de policia a l'avinguda Tarragona.

Fernando Galindo
Actualitzada 01/09/2020 a les 06:58
La policia va detenir dijous passat un jove de 21 anys a Escaldes-Engordany després d’enxampar-lo amb marihuana, conduint sota els efectes de la droga i saltant-se l’ordre judicial d’arrest domiciliari monitorat que tenia activa. Els fets van transcendir la setmana passada i ahir el cos d’ordre va informar que l’endemà es va arrestar un segon jove que l’acompa­nyava. En el moment de la detenció aquest va assegurar que no tenia res a veure amb la droga. Però fruit de l’enquesta efectuada, els agents encarregats del cas van acabar concloent que la marihuana comissada (un total de 88 grams) era de tots dos. Per això l’endemà al matí es va detenir el segon jove, de 21 anys com el primer.

Van ser dues de les detencions per delictes contra la salut pública que es van efectuar la setmana passada. El 25 d’agost es va procedir a l’arrest d’un turista de 27 anys que volia entrar amb el seu vehicle per la frontera francoandorrana i que duia una pastilla d’èxtasi, 0,3 grams d’heroïna i 1,5 grams d’haixix.

La policia va efectuar un total de 12 detencions durant la setmana, vuit de les quals van ser per delictes contra la seguretat en el trànsit. En aquest sentit, destaca la detenció de dilluns 24 d’agost d’un home resident de 37 anys per conduir amb una taxa d’alcoholèmia de 2,80 grams per litre en sang. Altrament, un home de 42 anys també va ser arrestat per circular sota els efectes de l’alcohol, amb una taxa de 2,49 g/l. I una dona de 48 anys va ser detinguda per donar 1,68 g/l i per no voler cooperar amb els agents oposant-se amb una resistència greu als funcionaris. A més, un home de 27 anys que va donar 0,81 g/l i que conduïa quan tenia el permís suspès. La resta de detencions es van efectuar a conductors que tenien una taxa compresa entre els 0,96 g/l i 1,33.

Finalment, una dona de 29 anys també va ser detinguda a Encamp dimecres passat per un delicte contra l’administració de justícia, ja que va crebantar una pena d’arrest al centre penitenciari.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts