Detenen un home amb 170 cartrons de tabac a Tolosa

El producte de contraban procedia d’Andorra i el venia al carrer a plena llum de dia

Detenen un home amb 170 cartrons de tabac a TolosaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia de la brigada anticriminal francesa va detenir divendres passat un home de 34 anys a la localitat de Tolosa de Llenguadoc acusat de contraban. En el moment de l’actuació policial, el presumpte contrabandista estava venent tabac en ple carrer de la ciutat francesa, acció que es va veure trucada per l’actuació que van fer les forces de l’ordre públic. A més a més, van controlar el comprador, un jove de 18 anys que pretenia emportar-se una quinzena de cartrons.

Després de la detenció, el presumpte contrabandista no va tenir cap inconvenient a admetre a les autoritats franceses la procedència del tabac que venia, que no era altra que Andorra. A més a més, portava a sobre un total de 170 cartrons de tabac i fins 7.000 euros en efectiu. No obstant això, el venedor va voler desviar l’atenció de les autoritats fent referència als canvis normatius que hi va haver durant l’estiu en relació amb la quantitat de cartrons que es podien entrar a França des d’Andorra. No obstant això, cal tenir en compte que la franquícia del tabac finalment no es va veure afectada. L’escorcoll al seu domicili no va permetre trobar d’altres proves materials del tràfic. Els dos homes, comprador i venedor, van ser portats a la comissaria i detinguts.

Finalment, cal destacar que el venedor i presumpte contrabandista va ser portat davant les instàncies judicials i mitjançant el seu advocat va acceptar el procediment a què serà sotmès. Així doncs, quan es determini se celebrarà el judici. Pel que fa al comprador de divuit anys, que també es va interceptar, haurà de fer front a la imposició d’una multa de 300 euros.

tracking