x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Aïllats jugadors de la selecció per dos positius a la sub-21

Ambdós combinats tenen partits previstos per aquesta setmana
Jugadors de la selecció absoluta de futbol en el partit contra Albània

Jugadors selecció de futbol

Jugadors de la selecció absoluta de futbol en el partit contra Albània

Fernando Galindo
Actualitzada 31/08/2020 a les 18:43
La Federació de Futbol (FAF) ha informat aquest migdia que dos jugadors de la selecció sub-21 han donat positiu per coronavirus i dos més han tingut un resultat "inconcloent" a la prova PCR, fet pel qual han estat aïllats del grup. Els quatre jugadors han quedat descartats per als partits a Turquia i Albània que l'equip tricolor ha de disputar a la fase de classificació per al campionat europeu del 2021.

La FAF va fer els tests el passat dissabte, tant als integrants de la sub-21 com als de la selecció absoluta, on un dels jugadors va donar un altre resultat "inconcloent" per Covid. El professional es troba aïllat des de dimarts en tenir contacte amb una persona que pateix la malaltia i que és externa a l'entitat federativa i a l'equip. La federació està actuant d'acord amb les indicacions del Govern i de la UEFA i durant la setmana ha realitzat controls i proves PCR a la resta d'integrants de la selecció. Els futbolistes també han hagut de fer entrenaments amb grups reduïts per evitar qualsevol contagi.

Els jugadors de l'absoluta estan concentrats en un hotel des del passat dissabte i es troben pendents del resultat de la nova prova del jugador per saber si podrà viatjar a Letònia, ja que dijous la selecció ha de jugar contra l'equip al país bàltic. El desplaçament es farà en un vol xàrter per tal d'evitar al màxim el contacte amb l'exterior i a l'arribada tota la delegació se sotmetrà a una PCR, a instàncies del govern letó.
 
Etiquetes
  • #1 I ara que??
    (31/08/20 15:08)

    També son jugadors de la Massana? O ara no cal dir de quin club son? El karma sempre torna. Com es nota qui paga per ficar la noticia com voleu

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts