Convèncer els inversors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Òbviament la part més complicada és trobar gent que s’identifiqui amb el projecte i que estigui disposada a arriscar els seus diners. Casas afirma que té lligats quatre inversors potents, però d’altres no acaben de veure les possibilitats del projecte, segons han explicat al Diari.

N’hi ha que mostren dubtes per les contradiccions, ja que asseguren que el veterà pilot els havia afirmat que tenia el suport del Govern i que no pensava invertir en pilots. Tampoc veuen clar que sigui fàcil recuperar peces d’Ossa, tenint en compte que la marca catalana va deixar molts deutes i molts proveïdors seran reticents a col·laborar. Un dels inversors, segons Casas, deixarà el terreny per construir la nau industrial a Andorra.

Una de les persones que ha contactat amb Casas comenta que li ha assegurat que la marca està registrada en 50 països, entre els quals el Japó i l’Índia, i remarca que la idea no li inspira gaire confiança.

L’expilot transmet, en canvi, ple entusiasme: “Tenim recuperats el 70% dels motllos i estem parlant d’un esport amb el qual Andorra ha apostat molt. El Govern se sent molt identificat amb el trial i la possibilitat de tenir el millor pilot del món vivint al país amb una marca de prestigi és un al·licient.”

Casas admet que poden sorgir inconvenients que facin retardar l’obertura de la fàbrica, i remarca que es tracta d’un sector molt reduït ja que es venen unes 8.500 motos de trial a l’any al món.

Orpheo Sincronic SA, fundada per la família catalana Giró, va començar la seva activitat industrial als anys 20, fabricant motors forabord i projectors cinematogràfics. La fabricació de motos va començar l'any 1949.

tracking