x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Documental

Restringit el visionat de 'The Andorra Hustle' a Amazon Prime

Captura de pantalla de l'app Prime Video.

Restringit el visionat de 'The Andorra Hustle' a Amazon Prime

Captura de pantalla de l'app Prime Video.

Actualitzada 30/08/2020 a les 06:45
El polèmic documental The Andorra Hustle va quedar ahir restringit a la plataforma de pagament Prime Video, propietat d'Amazon, des de territori andorrà. Per causes que es desconeixen, l’accés a través de l’aplicació mòbil no és possible malgrat haver estat disponible els primers dies després de l’estrena en streaming de dijous passat.

No obstant això, el seu visualitzat continua sent disponible des d'Espanya, els Estats Units i Llatinoamèrica, mentre que des d'Andorra cal seguir un petit entramat d'enllaços des de l'ordinador dins de Prime Video. Per evitar la censura, els creadors del documental van decidir ahir fer públic el reportatge a Youtube, on ja acumula més de 6.000 visualitzacions.

Des que se'n va conèixer l’existència no ha parat d'aixecar polèmica, ja que s'acusa la producció audiovisual de mostrar només un costat de la història del cas BPA, barrejant-ho sense motiu aparent amb el moviment independentista català. Altres veus critiquen que no s'hi reflecteix tampoc la veu del Govern d'Andorra. D'aquesta manera, la impossibilitat de poder visionar-lo des d'Andorra se suma a les diverses controvèrsies que ha generat el documental, començant per conèixer qui hi ha darrere del finançament del mateix.

El llargmetratge, produït per Merola Productions i dirigit per Eric Merola (un cineasta establert als Estats Units amb quatre produccions més realitzades) té una durada d’una hora i cinquanta-tres minuts parteix de la hipòtesi que la nota de la FinCEN dels Estats Units del març de l’any 2015 que va acabar amb la intervenció de BPA per part de l’AREB, la va instar l’Estat espanyol en la “guerra” que manté amb l’independentisme català perquè des de l’entitat andorrana no es va voler col·laborar amb la policia del veí del sud, que buscava proves de comptes il·lícits al Principat d’alguns dels líders del moviment d’alliberament nacional de Catalunya.
Etiquetes
Veure’n més
19
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts