TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Mobililtat

Un vessament de gasoil obliga a tallar un carrer a la Comella

Es va produir en rebentar el dipòsit lateral d’un camió que hi circulava

Un vessament de gasoil obliga a tallar un carrer a la ComellaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un xoc fortuït entre un camió i un vehicle, a l’alçada del quilòmetre 1 de la carretera de la Comella, va obligar a tallar la circulació en un dels carrers adjacents durant vuit hores. La causa d’aquesta actuació va ser que en el moment de la lleu col·lisió, el dipòsit de gasoil que el camió tenia al seu lateral es va rebentar, la qual cosa va provocar un vessament de carburant per tota la calçada, amb el consegüent risc que comporta tant a nivell d’estabilitat dels vehicles com per una possible inflamació del producte vessat.

Per tal de resoldre la situació, es va desplaçar fins al lloc dels fets una dotació de bombers, integrada per un vehicle amb tres ocupants. El primer que van fer els efectius va ser emprar el material absorbent que s’utilitza en aquests casos per evitar que la fuita de gasoil es pogués continuar expandit per la calçada i que absorbís tot el combustible que havia quedar sobre el sòl. A més a més, els bombers van activar tant la policia com als servei de circulació comunal, que es van personar al lloc de l’incident per tal de contribuir a desfer el petit caos circulatori que s’havia provocat.

Així doncs, el servei de circulació del comú d’Andorra la Vella va interrompre el trànsit en ambdós sentits de la marxa en el carrer que sortia des del quilòmetre 1 de la carretera de la Comella pels volts de les 12 del migdia, i van mantenir aquesta situació fins que els bombers van acabar de retirar tot el producte vessat del dipòsit de combustible del camió. D’aquesta manera, pocs minuts abans de les vuit, es va restablir el trànsit amb tota normalitat a la zona. A causa d’aquesta situació i de les obres de la xarxa de calor de FEDA, la carretera va tenir petites retencions de circulació durant tot el dia.

tracking