Estafa

Restringit el visionat de 'The Andorra Hustle' a l'app d'Amazon

El documental ha aixecat polèmica des del primer moment per oferir una visió de part del cas BPA.

Restringeixen el visionat de 'The Andorra Hustle' a l'app d'Amazon

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El polèmic documental 'The Andorra Hustle' després d'estar disponible uns dies en streaming a la plataforma de pagament Prime Video, propietat d'Amazon, avui mateix s'ha restringit el seu accés des d'Andorra a través de l'aplicació mòbil. . Es desconeixen les causes que han portat a prendre aquesta decisió. No obstant això, el seu visualitzat continua sent disponible des d'Espanya, els Estats Units i Llatinoamèrica, mentre que des d'Andorra cal seguir un petit entramat d'enllaços des de l'ordinador dins de Prime Video.

Des de que se'n va conèixer la seva existència, no ha parat d'aixecar polèmica, doncs s'acusa a la producció audiovisual de mostrar només un costat de la història del cas BPA, barrejant-ho sense motiu aparent amb el moviment independentista català. Altres veus critiquen que no s'hi reflecteix tampoc la veu del Govern d'Andorra.

D'aquesta manera, la seva impossibilitat de poder visionar-lo des d'Andorra se suma a les diverses controvèrsies que ha generat el documental, començant per conèixer qui hi ha darrera del finançament del mateix.

tracking