Successos

Els bombers fan una trentena d'intervencions per la tempesta

Alguns carrers es van convertir en moments en rieres d'aigua

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La forta tempesta d'estiu de la nit d'ahir va obligar els bombers a fer 27 intervencions a causa de la pluja i el vent: inundacions, caiguda d'arbres irevisió de façanes. Els principals problemes es van centralitzarentorn dela rotonda d'Andorra la Vella, Doctor Mitjavila i carrers adjacents, alguns dels quals es van convertir en pocs moments en veritables rius d'aigua. Santa Coloma, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany han estat els punts més conflictius.

També s'han produït caigudes d'arbres, al Parc Central, al quilòmetre zero, a Encamp i al Punt de Trobada, despreniment de pedres de talussos a la carretera de la Comella i a Cortals, i danys a diverses façanes.Nohi han hagut ferits ni grans danys en immobles, a excepció d'algunesinundacionsen baixos i alguns jardins.

El Servei de Meteorologia ha informat que després de les intenses precipitacions d'aquesta nit, el cel resta cobert a l'espera que s'obrin algunes clarianes. A la tarda es poden tornar a produir alguns febles ruixats. Les temperatures, com apuntaven les previsions, s'han desplomat 15 graus i l'ambient és de frescor.

tracking