x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

El metge al·lega que volia marxar davant d'un escenari d'“agressivitat”

La defensa demana a la batlle que revoqui la presó provisional per l’atropellament
Un home i una dona atenen la víctima.

El metge va arrencar per por a l'“agressivitat” de la víctima

Un home i una dona atenen la víctima.

C. S.
Actualitzada 29/08/2020 a les 08:10
La defensa del metge que divendres de la setmana passada va atropellar mortalment un conductor andorrà va demanar ahir a la batlle que revoqui la presó provisional perquè el seu client està molt afligit, no va tenir cap intenció de fer mal, està disposat a assumir les seves responsabilitats, no té cap intenció de fugir del país, i el tràgic desenllaç es va produir perquè va agafar “por” davant l’“agressivitat” de la víctima, que primer va increpar la dona del turista i després es va dirigir cap a la finestra del conductor, i aquí és quan va arrencar el seu vehicle per marxar “sense intenció de fer mal i molt menys de provocar la mort”, sinó que la seva reacció va estar provocada per la “por del moment”, segons va explicar ahir el seu lletrat.

L’advocat va insistir que en cap moment es vol “responsabilitzar la víctima” del que va passar, tot i que el seu comportament va generar una reacció de por en el metge que el va fer reaccionar sense pensar en les conseqüències “i només amb l’ànim de marxar d’allà per evitar aquell escenari”.

Encara que la defensa de l’odontòleg de Vilanova i la Geltrú va preferir no recordar més la successió dels fets –que van quedar enregistrats per una càmera de Mobilitat–, va argumentar a la batlle que va ser un “fet fortuït i el que no volem és que una tragèdia es converteixi ara en dues tragèdies”. El lletrat va remarcar que el seu client, de 62 anys, no té antecedents, té una família, i per això reclama la seva llibertat fins al judici: “No va intentar fugir, va esperar les autoritats, i no volia fer cap mal”, va subratllar l’advocat.

Simplement va afegir que el conductor espanyol es va veure superat per la por en “no saber com podia acabar tot, i per això quan va veure que un home desconegut es dirigia cap a ell després d’increpar la seva dona i donar cops al capó, va intentar escapar amb el cotxe amb la mala sort que el resident andorrà estava a la banda cap on va dirigir l’automòbil”, un Mercedes Benz GLC. El dentista i la seva dona venien de Barcelona i anaven cap a la segona residència a Soldeu. L’altre conductor va fer un gir des del carril de l’esquerra per accedir al McAuto i va rebre una sonada de clàxon. A partir d’aquí en qüestions de segons va passar tota l’escena, quan l’home es dirigeix visiblement irat cap al cotxe del turista i després d’increpar la copilot es dirigeix cap el conductor, que va arrencar i atropellar mortalment l’home.
Veure’n més
21
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts