Detenen amb droga un jove en llibertat provisional per tràfic

La policia el va localitzar a Escaldes amb cànnabis i sense l’aparell de monitorització

Detingut amb droga i sense la polsera de control

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir un jove que s’havia saltat l’ordre d’arrest domiciliari i que havia marxat del seu domicili sense la polsera monitoritzada que indica als agents de l’ordre que es troba tancat a casa segons li va ordenar el batlle.

La detenció va tenir lloc a finals del matí al carrer Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany, on el jove va ser interceptat per una patrulla de la policia i va ser detingut. A més se li va requisar una quantitat de marihuana que ahir la policia no va precisar.

El jove andorrà, de 19 anys, va ser detingut amb un company l’octubre del 2018, en possessió de 595 grams de cànnabis en un hotel d’Escaldes-Engordany. El cos d’ordre els va imputar un presumpte delicte contra la salut pública i el batlle va ordenar l’ingrés a la presó per possessió i tràfic d’estupefaents.

En un primer moment un dels joves va lliurar a la patrulla una bossa amb 319 grams de marihuana i un got amb 5 grams més. Els 319 grams de marihuana estaven distribuïts en 12 bosses més petites i això va fer sospitar que la mercaderia estava preparada per a una possible venda. L’altre jove va lliurar 4 grams d’estupefaents.

Els policies van practicar un escorcoll amb l’ajut d’un gos ensinistrat que els va permetre trobar 267 grams més de marihuana.

tracking