TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Infraestructures

La Massana estrenarà un nou punt de gir a la zona de les escoles

El comú està intensificant les obres de millora dels equipaments urbans

La Massana estrenarà un nou punt de gir a la zona de les escolesComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana està intensificant els treballs de millora a la zona de les escoles aquest estiu. Fa uns dies, va començar amb l'eixamplament del carrer per poder construir una nova vorera, i recentment ha iniciat més obres per habilitar un punt rodó.L’objectiu és facilitar el gir al lloc on els pares deixen els seus fills a l'escola, i la previsió és que tots els treballs de la zona estiguin enllestits per l'inici de curs.

Una de les altres obres que està en curs a la parròquia de la Massana és la reforma completa del dipòsit de la Caubella, que ha de garantir el servei d’aigua potable a l’estació. En aquest cas, el termini previst per acabar els treballs és finals d'octubre.Pel que fa a la xarxa d’aigües, a finals de mes començaran les obres de refecció de la captació dels Hortons i dels perímetres de captació d’Arinsal.També dins la campanya de millora de la xarxa d’aigua, estan en curs els treballs en els trams del camí del Pou i la zona dels Agrels, a Pal.

D'altra banda, els treballs de reparació del carrer Major de Pal i del safareig de la Font de Babot ja s'han iniciat. Quant al manteniment de diferents equipaments de la parròquia, aquests darrers dies s'han intensificat amb la contractació d'eventuals d'estiu a la plantilla de via pública.Un dels quarts on més s’ha incidit és el d'Arinsal, amb el desbrossament de diverses zones, el condicionament i neteja d’equipaments urbans i la millora de la senyalització. El comú massanenc seguirà celebrant reunions amb els quarts per planificar actuacions prioritàries que siguin necessàries.

tracking