Política

El PS veu desmesurat el lloguer de la seu de la justícia i el COEX

El conseller Jordi Font demana els contractes dels espais fins ara ocupats

El PS veu desmesurat el lloguer de la seu de la justícia i el COEXPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller general socialdemòcrata, Jordi Font, considera que els preus de lloguers dels espais ocupats fins ara per la Seu de la Justícia, a l’avinguda Tarragona, i del terreny que acollia les instal·lacions del COEX, a Prada Casadet, són “estrepitosos”. Font va entrar ahir una demanda d’informació per conèixer els contractes que hi ha hagut fins ara en aquests llocs.

El socialdemòcrata, en un comunicat, va informar que amb aquesta petició vol conèixer les darreres dues anualitats de cadascun dels lloguers.

Font va explicar que la demanda ve relacionada pel fet que aquest any s’acaben “dues de les inversions més importants d’aquests últims temps en edificis”.

El conseller general es va postular a favor d’aquesta canvis d’ubicació. Tot i això, va indicar que malgrat que “un dels arguments més utilitzats els últims temps per justificar les inversions multimilionàries en edificis sempre ha estat desplaçar instal·lacions existents en edificis de lloguer i posar-les en edificis de la nostra propietat”, Font va mostrar la seva posició en contra que es busquin noves fórmules per ocupar els espais de lloguer, però mantenint els mateixos contractes amb preus que va considerar desmesurtada. “Encara no hem pres possessió dels llocs i ja tothom s’està barallant per tal de veure què s’hi pot instal·lar” va dir Font, afegint que “i així continuar pagant aquells lloguers tan estrepitosos”.

Cal recordar que les noves dependències de la Seu de la Justícia es preveu que s’obrin a partir de l'1 de setembre amb tota l’administració ja instal·lada.

tracking