x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Cultura

Renovat dos anys més el conveni amb les residències Faberllull

La ministra Sílvia Riva i la consellera de cultura catalana Mariàngels Vilallonga també han establert les bases d'una nova col·laboració en matèria cultural
Riva i Vilallonga han renovat per dos anys el conveni de Faber Andorra

Riva i Vilallonga renoven el Faber Andorra

Riva i Vilallonga han renovat per dos anys el conveni de Faber Andorra

SFGA/JAViladot
Actualitzada 26/08/2020 a les 19:32
La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i la consellera de cultura de la Generalitat de Catalunya, Mariàngela Vilallonga, han signat aquest matí la renovació per dos anys més del conveni amb Faberllull, que acull la residència Faber Andorra, un projecte conjunt del Govern i l'Institut Ramon Llull iniciat al 2019. La trobada s'ha fet durant la visita institucional de Vilallonga al ministeri, on també s'han establert les bases d'una nova col·laboració en matèria cultural. A la reunió hi han assistit també la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, i la directora de l'Institut Ramon Llull, Iolanda Batallé. Els dos governs han manifestat la voluntat de "continuar treballant conjuntament per a promoure el coneixement de la llengua i la cultura catalanes, el patrimoni material i immaterial, col·laborar en matèria d’arxius, museus i biblioteques, incrementar la visibilitat de les arts escèniques i garantir una major accessibilitat i suport de les institucions a les empreses culturals de l’àmbit audiovisual d’ambdós territoris".

Faber Andorra és una residència interdisciplinaria que fomenta nous projectes, relacions internacionals i posa a disposició dels ciutadans les activitats que els residents puguin oferir. La tardor de 2020 Faber Andorra comptarà amb la presència de l’escriptora i periodista Anna Ballbona, programada inicialment per la primavera de 2020 però que no va poder anar-hi a causa de la situació sanitària. També seran residents la traductora literària de l’espanyol al polonès Marta Jordan, que ja va ser resident durant 2019 a Faberllull Olot, i Michal Brabec, traductor de la República Txeca.

Revista UNESCO en català
La consellera català també s’han reunit amb el secretari de la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO, Jean-Michel Armengol, Miquel Segura, de la plataforma audiovisual de la UNESCO d’Igualada, i Alà Baylac i Pierre Lissot, de la Universitat de Perpinyà, impulsors de la traducció al català de ‘El Correu de la UNESCO’. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts