L'andorrà accidentat a la C-14 està estable dins la gravetat

El motorista, de 60 anys, va ser intervingut per reduir les fractures que es va fer en una cama

L'andorrà accidentat a la C-14 està estable dins la gravetat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El motorista andorrà que dilluns va quedar ferit greument després de tenir un accident de circulació a la C-14 a l’alçada del Pla de Sant Tirs, al municipi de Ribera d’Urgellet, es troba estable dins la gravetat i es manté ingressat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell on va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat des del lloc dels fets. L’home, de 60 anys, va ser intervingut la nit de dilluns per reduir les fractures que tenia a una cama. També se li va realitzar un TAC per tal de descartar altres lesions.

Els serveis d’emergències de la Generalitat van rebre l’avís del sinistre a dos quarts de sis de la tarda dilluns després que el motorista andorrà topés amb un vehicle al punt quilomètric 173,3 de la C-14. L’altre vehicle implicat va ser un turisme amb matrícula espanyola, amb qui el pilot andorrà va tenir una col·lisió lateral. El conductor va resultar il·lès.

Arran de l’accident, la calçada va quedar tallada en ambdós sentits, fet que va provocar que es formessin fins a tres quilòmetres de retenció de vehicles, tant en els carrils de pujada com en els de baixada, segons va informar el Servei Català de Trànsit. No va ser fins passades les set de la tarda que no es va poder restablir la circulació en el punt de la C-14 on hi va haver l’accident.

tracking