x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Internacional

Quim Torra assegura l'obertura d'escoles al setembre

Actualitzada 24/08/2020 a les 06:38
El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, va assegurar ahir que cal obrir els col·legis malgrat la pandèmia: “Ara hem de tornar a la feina tant sí com no i hem d’obrir les escoles tant sí com no”. El president de Catalunya va demanar un esforç més per aplanar la corba del coronavirus.

Torra va assegurar que arriben dies decisius i que fa falta “una revolució de la solidaritat i compromís cívic”. Així ho va exposar en l’acte de clausura de la 52 Universitat Catalana d’Estiu (UCE) a la localitat nordcatalana de Prada de Conflent, en un acte presencial retransmès telemàticament.

“Vam aconseguir estabilitzar una situació que a Catalunya es presentava molt complicada, però no podem seguir amb aquesta situació. Hem d’aplanar la corba per enfrontar-nos amb garanties a la tornada a la feina i, sobretot, a l’obertura de les escoles”, i va afegir que el Govern de la Generalitat es bolcarà a millorar les xifres sobre el virus.

Cal recordar que segueix la situació de risc alt de rebrot de coronavirus a Catalunya, on se segueixen fent cribratges massius a diferents zones per detectar les persones asimptomàtiques. Ara mateix, cap regió sanitària del territori està fora de perill.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts