Atropellament mortal a l'avinguda Tarragona

La policia ha detingut un turista per haver envestit un resident després d'una discusió

Atropellament mortal a l'avinguda Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha detingut aquesta matinada un home no resident de 62 anys després de l'atropellament d'un resident de 50 anys a l'avinguda Tarragona, prop del McDonald's. La víctima, Gabriel Guzmán Olivé, treballava a l'empresa de transport de viatgers Andbus i anava acompanyat de la seva dona i la seva filla en el moment dels fets.

Els fets van passar cap a les onze de la nit d'ahir arran d’un incident en el decurs de la circulació entre dos turismes, un Mercedes-Benz GLC amb matrícula espanyola i un Mercedes-Benz C220 amb plaques andorranes. L'incident va continuar amb una discussió entre els dos implicats.El conductor del vehicle andorrà va baixar del seu vehicle i es va encarar amb el conductor del turisme espanyol, el qual va accelerar i atropellar el resident. L'autor de l'atropellament anava acompanyat de la seva parella i va ser retingut per la policia en el moment de l'incident.

Els serveis mèdics d’urgència van atendre l’atropellat que va ser traslladat a l'hospital de Meritxell. Posteriorment, cap a la una de la matinada, des del centre mèdic es va informar la policia de la seva defunció.Els agents del Grup d'Investigació d'Accidents de Trànsit, un cop instruit el pertinent atestat, van procedir a la detenció del conductor del cotxe espanyol. Va ser arrestatper un presumpte delicte contra la vida humana independent i passarà a disposició judicial en les properes hores.

Dels fets van ser testimonis un gran nombre de persones que es trobaven a la terrassa de l'establiment de menjar ràpid. Alguns d'ells han estat cridats a declarar davant la policia aquest matí.

tracking