x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Societat

Apapma alerta de productes perillosos al voltant del riu

Els responsables dels bidons van retirar-los per evitar qualsevol accident mediambiental
Bidons de productes perillosos al costat del riu.

Apapma alerta de productes perillosos al voltant del riu

Bidons de productes perillosos al costat del riu.

APAPMA
Actualitzada 22/08/2020 a les 06:30
Apapma va alertar ahir a través de les xarxes socials de la presència de mercaderies perilloses a la vora del riu que no estaven correctament emmagatzemades.

L’organització va notificar que havien rebut l’avís per part d’un soci simpatitzant denunciant els productes al costat del riu. Per aquest motiu, va ser l’Apapma qui es va posar en contacte amb el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat per explicar l’ocorregut. Fins a la zona, segons va informar l’associació, s’hi van desplaçar els tècnics del ministeri per notificar de la perillositat de guardar aquest tipus de materials.

Els responsables de l’emmagatzematge van retirar els bidons de l’àrea per tal d’evitar qualsevol accident mediambiental o de risc per a les persones. De fet, Apapma, al Twitter van indicar que “després d’informar de la perillositat d’aquest tipus de productes, els responsables ho van emmagatzemar de forma correcta, i van eliminar tota possibilitat d’accient mediambiental o de risc per a les persones”.

L’Apapma va agrair la col·laboració de la persona que va alertar d’aquest fet. “Gràcies al soci simpatitzant es va poder normalitzar una situació de risc”, va exposar l’organització. També van mostrar el seu agraïment als tèncis del ministeri de Medi Ambient per solucionar el problema.

L’entitat no és la primera vegada que alerta de mercaderies perilloses, com també de mals usos d’alguns productes habituals. Per exemple, fa uns dies va recordar de la necessitat d’evitar llençar les mascaretes i els guants de prevenicó per la Covid-19 al terra, per evitar que vagin als boscos o puguin arribar als rius i els mars.
Etiquetes
  • #1 Josep B
    (22/08/20 11:58)

    Gràcies Apapma! Sort que paguem impostos precisament perque sigui govern qui controli aquestes coses... que bé queden les paraules de DA i socis quan parlen de natura, Unesco i demés promeses que la realitat tira per terra... aquí només es mouen per fer diners arrasant amb el que calgui.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts