x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
SOCIETAT

L'home que deia que dormia al cotxe manté la seva versió

El resident lamenta que “la situació no s’hagi explicat bé des de l’inici”
El cotxe on el Fabio deia que dormia.

L'home que deia dormir al cotxe manté la versió

El cotxe on el Fabio deia que dormia.

Fernando Galindo
Actualitzada 21/08/2020 a les 06:24
El Fabio R. M., l’home que deia que dormia al cotxe, va justificar ahir part del seu comportament a través d’un missatge a Facebook i va reiterar les dificultats econòmiques que està travessant. En primer lloc, el resident portuguès confirmava que una amiga seva l’havia ajudat donant-li un sostre i de menjar però afegia que “no em vaig poder quedar més temps a casa seva perquè era petita i hi tenia més gent”. Així doncs, va remarcar que “he dormit moltes nits al cotxe, i ho poden demostrar les autoritats competents a través de les gravacions de les càmeres de vigilància dels aparcaments comunals en les quals s’aprecia que no surto del cotxe en tota la nit”.

Seguidament, feia esmena sobre els seus problemes de joc: “Mai he freqüentat el bingo en dates en les quals no podia passar la pensió alimentària dels meus fills, i això ho puc demostrar a través dels extractes bancaris”, afirmava amb contundència. Sobre les vacances que hauria fet a la Costa Daurada i a Portugal, les justificava amb la visita del seu germà, “que viu i treballa a Luxemburg”, i que “em va convidar a passar el dia a la platja”. “Em va semblar correcte per poder agafar aire i vaig acceptar la proposa del meu germà, a qui feia un any que no veia”, afegia.

Sobre el viatge a Portugal, va justificar que “no hi vaig anar de vacances sinó per motius personals, i hi he anat amb el cotxe del meu germà, ja que té vacances fins a finals d’agost”. Finalment, es mostrava dolgut pels comentaris que havia llegit contra la seva persona i demanava disculpes perquè “la situació no s’hagi explicat bé des del principi”.
Etiquetes
Veure’n més
21
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts