mobilitat

El canvi de sentit del carrer Sant Andreu va ser “unilateral”

Escaldes lamenta la decisió de la capital i indica que no la comparteix

El canvi de sentit del carrer Sant Andreu va ser “unilateral”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Escaldes-Engordany va mostrar ahir el seu desacord amb la prova pilot que Andorra la Vella està fent al carrer Sant Andreu, i que és compartit entre ambdues parròquies. Fonts properes al comú van explicar al Diari que aquesta decisió, presa per la parròquia veïna, s’havia fet de manera unilateral, i que malgrat que estaven en el seu dret de prendre-la, la tanca se situava a Andorra la Vella, i aquest fet sí que tindria conseqüències i distorsionaria el trànsit de la parròquia escaldenca i congestionaria més l’artèria d’entrada a l’avinguda de Fiter i Rossell.

A més a més, i en un tuit fet pel compte oficial de la corporació escaldenca, el comú lamentava que, en el moment de la tornada a les escoles, aquest agreujament viari seria més important. Les mateixes fonts van comentar que aquesta afectació podria anar més enllà de la mateixa parròquia central, i que també podria causar problemàtiques a la Massana i Ordino, ja que una de les vies que utilitzen per baixar a les valls centrals és l’avinguda de Fiter i Rossell. No obstant això, les mateixes fonts van indicar que no qüestionaven la decisió presa per la corporació que encapçala Conxita Marsol però que no la compartien de cap manera, per les afectacions viàries.

Per la seva part, el comú d’Andorra la Vella va declinar fer declaracions sobre això però va informar que la setmana vinent es realitzaria un balanç per tal de valorar els resultats d’aquesta prova pilot amb el canvi del carrer Sant Andreu i que durant aquestes darreres setmanes ha deixat de ser de doble sentit per ser únicament de pujada.

tracking