oci

Caldea farà tancaments dels spas a partir de setembre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El termolúdic Caldea va informar ahir que té planificats diversos tancaments parcials dels spas a la tardor per realitzar treballs tècnics, que afectaran especialment tres de les seves instal·lacions. Els aquamassatges, que actualment estan tancats, es reobriran l'1 d'octubre i la nova llacuna panoràmica tancarà el 21 i 22 de setembre.

Pel que fa a Inúu, aquest estarà totalment tancat al públic del 28 de setembre al 2 d'octubre, mentre que la resta d'instal·lacions termals estaran obertes, entre les quals les saunes i els banys turcs. Des de Caldea van indicar que pel que fa a la situació epidemiològica, continuen monitoritzant la situació aplicant mesures extraordinàries de prevenció.

El termolúdic també canviarà els horaris a la tardor. A partir del dilluns 14 de setembre tancarà tots els dies a les 22 h, menys els divendres i dissabtes, que ho allargarà fins a les 12 h de la nit.

Els responsables del centre, cal recordar, han limitat l’aforament permès als 50 per cent de la capacitat total i duen a terme controls exhaustius per evitar la propagació del virus. “Sempre hem seguit els protocols més extrems per a la neteja i desinfecció dels nostres espais”.

tracking