TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

reformes

Ensisa portarà a terme unes obres de millora de la zona de debutants de l'Escorxada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La zona de debutants de Riba de l'Escorxada, al Tarter, tindrà una remodelació de cara a la temporada vinent. Així ho va confirmar el director d'Ensisa, David Hidalgo. Concretament, l'actuació que es portarà a terme a la part de Grandvalira ubicada a la parròquia de Canillo consistirà en la instal·lació d'una cinta transportadora que ha de facilitar el trànsit de les persones que s'inicien en el món de l'esquí. No obstant això Hidalgo també va comentar que no es tractava d'una reforma de molta envergadura.

Tanmateix, les obres encara no podran començar, ja que la documentació presentada per Ensisa es troba en termini d'exposició pública, tal com va sortir publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra ahir. Concretament, les persones que puguin estar interessades a conèixer el contingut del projecte tenen 15 dies hàbils a comptar des de la data de la publicació per consultar la documentació al Departament d'Urbanisme del comú i, si s'escau, fer al·legacions.

tracking