x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

El Jambo Street Music, cancel·lat

L'esdeveniment estava previst pel segon cap de setmana de setembre, però l'organització ha vist inviable la seva celebració
El Jambo inicia el desplegament

El Jambo inicia el desplegament

Un concert del Jambo Street Music de l'any passat.

Actualitzada 20/08/2020 a les 12:03
El Jambo Street Music ha quedat cancel·lat definitivament. Així ho ha comunicat avui l'organització, que juntament amb els patrocinadors, han "intentat fins l'últim moment que aquesta edició fos una realitat". Amb tot, l'evolució de la situació sanitària fa que sigui "inviable" celebrar la cita "amb l'esperit que la caracteritza".

El passat mes d'abril, ja es va ajornar el Jambo del juny al segon cap de setmana de setembre, esperant que la situació millorés. "Un dels motius principals que ens empenyia a mantenir viva l’edició del 2020 eren els músics, un col·lectiu que, com molts altres, està essent perjudicat per les circumstàncies", indiquen des de l'organització, que remarquen que "malauradament la situació sanitària no ha millorat i ens ha forçat a prendre aquesta dolorosa decisió".

El Jambo Street Music tornarà del 17 al 19 de juny del 2021, edició per a la qual es vol comptar amb tots els grups que estaven convocats enguany, així com el públic "fidel". 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts