obres

El comú vol ampliar les voravies del carrer Sant Esteve

La corporació eliminarà la zona d’aparcament per facilitar el passeig

El comú vol ampliar les voravies del carrer Sant Esteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella ha ordenat convocar un concurs nacional per adjudicar les obres d’embelliment i pacificació del carrer Sant Esteve. El pla inicial del comú de la capital és treure les zones d’estacionament del carrer, actualment a banda i banda de les dues voreres i ampliar les voravies, que a hores d’ara són d’un metre i mig i pròximament passaran a ser de tres metres i mig. L’objectiu de la corporació comunal és facilitar el passeig dels vianants per la zona entenent que contribueix positivament a la vida dels habitants del barri i, per tant, de la parròquia.

Des del comú d’Andorra la Vella fa anys que s’estan rehabilitant voreres de la capital per poder fer de la parròquia un lloc més agradable i còmode a l’hora de caminar i passejar. La corporació té en marxa d’altres projectes de remodelació i embelliment, com ara la proposta centreS, dels arquitectes Pere Cervós i Ricard de Deus, que preveu la remodelació de la Rotonda i els entorns, a més d’incloure llums als voltants del riu. Les obres, que està previst que comencin a finals d’aquest any, es desenvoluparan en quatre fases.

Totes les persones interessades en el concurs del carrer Sant Esteve poden adreçar amb els seus projectes, amb un pagament previ de trenta euros, al Departament de Secretaria General del comú d’Andorra la Vella a partir del dia 20 d’agost. Totes les ofertes han de ser lliurades en sobre tancat abans de les 15 hores del 17 de setembre del 2020. L’obertura dels sobres s’efectuarà l'endemà, el 18 de setembre, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

tracking