El comú d'Escaldes du a terme treballs de millora a camins i passarel·les de la parròquia

El comú d'Escaldes du a terme treballs de millora a camins i passarel·les de la parròquia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes-Engordany, a través de la brigada de camins del departament de Medi Ambient, ha estat aquests dies fent les tasques de manteniment, reparació i adequació dels camins, ponts i passarel·les de la parròquia.

La corporació va informar ahir a les xarxes socials que l’equip especialitzat acostuma a fer aquest tipus de feina cada estiu a les zones que necessiten una millora, aprofitant el bon temps.

Concretament, van explicar que un dels punts on s'han efectuat els treballs aquests dies és la passarel·la del Ròdol o la Font del Boigot, entre d'altres.

En aquest sentit, a través de Twitter van explicar que la brigada de camins és coneixedora que hi ha arbres caiguts en aquest camí del Ròdol i que els tècnics estan duent a terme la neteja pertinent. També van informar que en els pròxims dies portaran a terme el desbrossament i adequació. “La brigada de Camins és coneixedora del tema i s’hi posen tan aviat com puguin” van destacar en resposta a un usuari que els indicava dels desperfectes.

tracking