pandèmia mundial

Les visites mèdiques fetes telemàticament ja es paguen tot i que acumulen retards

Les visites mèdiques fetes telemàticament ja es paguen tot i que acumulen retardsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les visites mèdiques que els metges estan duent a terme de manera telemàtica ja s'estan pagant als facultatius, tal com van confirmar fonts properes al Govern al Diari. No obstant això, el pagament de les mateixes estaria acumulant un retard respecte a com es gestionen els pagaments en la resta d'intervencions fetes per part dels professionals de la salut.

En aquest sentit, el president del Col·legi de Metges, Josep Anton Touceda, va indicar que “que jo sàpiga, des de la CASS ja s'han començat a fer els pagaments de manera progressiva de totes les visites telemàtiques que s'estan portant a terme per part dels metges”, i va afegir que “ens consta que no s'han fet tots de cop i a la vegada, sinó que aquests pagaments s'estan portant a terme de manera progressiva”.

No obstant això, Touceda sí que va afirmar que “és cert que aquests pagaments porten acumulant uns certs retards”. Malgrat aquesta situació, el president del col·legi de Metges es va voler mostrar comprensiu amb les demores produïdes en els ingressos i va recordar que “som conscients que la Seguretat Social està travessant moments de dificultat amb totes les gestions administratives que han de portar a terme, derivades de la situació de pandèmia en la qual tots ens hem trobat”.

Finalment, Touceda va mostrar-se convençut que aquesta situació s'acabaria resolent de manera satisfactòria i va afirmar que “els pagaments ja s'han activitat, i encara que estiguin anant amb un cert retard, estem convençuts que durant les setmanes que venen es podran anar fent i que en poc temps estarem en una situació òptima, en què aquests arribaran en les dates que estan previstos”.

tracking