SOCIETAT

La Creu Roja Solidària fa una crida per obtenir productes bàsics

La Creu Roja Solidària fa una crida per obtenir productes bàsicsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Creu Roja Andorrana ha fet una crida a través de les xarxes socials en la qual posa de manifest que alguns dels productes bàsics de la seva botiga solidària s’estan esgotant. És per això que es demana ajuda a la població andorrana que vulgui col·laborar perquè els facilitin productes de neteja de la llar, com paper de vàter, de cuina o detergents; articles d’higiene personal com sabons, desodorants, compreses o màquines d’afaitar; productes per a infants, com poden ser els bolquers, la llet en pols i les farinetes i també productes d’alimentació com les llaunes, el cafè o la xocolata. Sobre la petició, el director de la Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández, exposava que “amb la col·lecta que vam fer fa uns mesos vam tenir molt èxit i vam tecollir més de vuit tones d’articles que la gent va entregar de manera solidària, però ens hem adonat que el menjar és el primer que ve al cap quan pensem en productes de primera necessitat”.

En aquest sentit, indicava que “ens vam trobar que teníem moltíssima pasta i arròs però hi ha coses que no deixen de ser de primera necessitat i que no tenim, com els bolquers, el xampú o les màquines d’afaitar; i per això hem posat de manifest el que ens falta”. En relació amb aquesta segona crida, Fernández es mostrava satisfet perquè “a dia d’avui ja hem tingut tres lots de donacions i sembla que el sentiment d’ajuda de la societat torna a sorgir i que segueix present”.

A hores d’ara, l’entitat està ajudant de manera directa 35 famílies, fet que implica un total de 87 persones. Tot i això, la tasca social de l’ONG s’estén molt més enllà perquè de manera indirecta estan arribant a moltes més persones en situació de vulnerabilitat: “Col·laborem amb ens com Càritas de Sant Julià de Lòria, el mossèn Ramon de Canillo i uns empleats del comú d’Andorra la Vella que estan ajudant unes 10 famílies”, apuntava. Així doncs, subratllava que “ajudem de manera directa i indirecta”.

tracking