x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detingut un jove de 20 anys per agredir un menor a Escaldes

Els agents arresten un conductor per anar begut i després la seva acompanyant per insultar-los
Actualitzada 18/08/2020 a les 06:46
    Cristina Pantebre Andorra la Vella
La policia va detenir la nit del passat dissabte un home de vint anys resident al Principat per haver agredit un menor d’edat en una baralla a Escaldes-Engordany. Els fets van ocórrer a la via pública en una zona d’esbarjo a Escaldes-Engordany quan el jove va donar un cop de puny al menor al rostre i va caure a terra a conseqüència de l’agressió. Denunciat com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral, el jove va ser detingut poc després de l’agressió a la Massana, ja que havia fugit del lloc dels fets.

Gràcies a testimonis i a la víctima es va poder identificar l’agressor, assenyala policia en el balanç setmanal de detencions fet públic ahir. Entre les onze detencions de la setmana passada, destaca la de diumenge al Pas de la Casa, quan es va arrestar un turista de 47 anys després que la parella el denunciés per maltractament en l’àmbit domèstic. Segons va explicar als agents, el dissabte, arran d'una discussió, va ser agredida amb empentes, bufetades, cops de puny i de peu per part de la seva parella.

D’altra banda, divendres a les quatre de la matinada un home resident de 29 anys va ser detingut en un control rutinari. L’arrestat va donar positiu al control d’alcoholèmia amb una taxa de 2.95 g/l, i a més, també se l'acusa d’un delicte contra l’administració de justícia, ja que l’home tenia una ordre judicial de suspensió del permís de conduir. A més, la seva acompanyant, una dona de 48 anys resident al país, va ser detinguda a continuació després d’un delicte contra la funció pública, resistència greu contra funcionaris del cos de policia i contra l’honor. La interessada va reaccionar de forma molt desproporcionada cap als agents que van detenir la seva parella per duplicar la taxa d’alcohol permesa al volant en aquell mateix control rutinari.

Respecte a la resta de detencions de la setmana passada, sis de les quals estaven relacionades amb delictes contra la seguretat del trànsit, concretament per donar positiu al volant. La restant va ser la d’un home 42 anys que tenia una ordre d’expulsió.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts