divulgació

Arrenca a Prada la 52a Universitat Catalana d'Estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 52a Universitat Catalana d’Estiu (UCE) es va inaugurar ahir amb la intervenció del director de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Argimon. L’edició d’enguany s’ha hagut de celebrar a porta tancada i amb les lliçons impartides únicament en streaming a causa de les mesures de prevenció de la Covid-19.

Abans de l’acte, els cursos havien arrencat a les nou del matí amb tota la normalitat possible. A la tarda també hi va haver tallers, una sessió de la jornada Josep Irla a l’UCE en què va participat l’eurodiputada Diana Riba i l’acte commemoratiu dels 500 anys de la publicació del receptari medieval Llibre de coc. Al vespre, tal com ja va passar diumenge, hi va haver una actuació musical, la dels menorquins Verlaat.

Dissabte vinent serà el torn de la 33a edició de la Diada andorrana de l'UCE, que per primer cop se celebrarà a Andorra, concretament al Palau de Gel de Canillo, a conseqüència de les mesures sanitàries per la Covid-19. Durant tota la jornada es realitzaran fins a dotze xerrades presencials, es projectarà un total de tres ponències prèviament enregistrades, mentre que n’hi haurà una tretzena que es realitzaran mitjançant videoconferència.

tracking