x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

La facturació de les agències de viatges cau un 90% a l'agost per la pandèmia

Consideren que si la situació es manté durant molt temps hi haurà negocis que tancaran
Actualitzada 16/08/2020 a les 06:14
La facturació de les agències de viatges a l’agost cau un 90% a causa dels rebrots de coronavirus als territoris veïns. Així ho va afirmar al Diari la vicepresidenta de l’Associació, Maica Terrones, qui va manifestar que “aquest mes va pitjor del que ens esperàvem. En un principi teníem una bona previsió per la davallada de casos i la seguretat sanitària que té Andorra, però finalment l’onada de positius a Espanya i, sobretot, a Catalunya, ens ha provocat moltes cancel·lacions”.

En aquest sentit, Terrones va considerar que “ens estan confonent amb ells i potser hauríem de fer una mica més de ressò internacional de la realitat sanitària que tenim al país, que és molt bona, ja que el Govern ha gestionat la pandèmia correctament”. I va puntualitzar que “ens hem trobat clients que venien de diferents destinacions d’Europa que han cancel·lat l’estada per manca de garanties quant a la seguretat sanitària del territori”.

Tanmateix, la vicepresidenta va apuntar que conservem la clientela procedent d’Espanya i França, “però amb aquests ingressos no en tenim suficient”. D’aquesta manera va indicar que “no podem subsistir amb un 10% de la facturació, estem al límit. Estem arribant a final de mes gràcies als ERTO i les ajudes als lloguers, però quan hàgim de pagar la total dels espais i s’acabin els ERTO tindrem un gran problema, ja que no sé fins a quin punt els negocis podran aguantar la situació si s’allarga més temps”.

Quant a les reserves de viatges per part de residents, Terrones va indicar que “la població té moltes ganes de sortir del país, però tenen incertesa i la majoria estan esperant a l’últim moment per decidir la destinació i si finalment hi viatgen”. A més, va explicar que les agències estan començant a utilitzar els aeroports de França “perquè als clients no els afectin les restriccions que hi pugui haver”. I va afegir que “els estem donant una cobertura completa, treballem amb companyies d’assegurances que permeten el reemborsament complet en tots els supòsits relacionats amb el coronavirus, motiu pel qual la gent hauria d’estar tranquil·la a l’hora de viatjar”.

Temporada 2021
Terrones també va posar de manifest que diverses agències que han donat per tancada la temporada d’aquest any, estan treballant en la del 2021. “S’està realitzant una campanya molt feixuga i intensa per recuperar la confiança dels clients en la destinació i que la gent vingui durant l’hivern amb tota la seguretat sanitària possible”, va apuntar. Així, espera “que es calmi tot una mica i es pugui viatjar amb normalitat”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts