LLEURE

La capital tanca l'Aquaparc amb ganes de donar-li continuïtat

La iniciativa ha atret 3.000 infants i el comú valora que ha estat un “èxit”

La capital tanca l'Aquaparc amb ganes de donar-li continuïtatANA / M. F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella va haver de buscar una alternativa a la piscina dels Serradells després de l’incendi que la va deixar inoperativa. Va ser així com l’any passat va néixer l’Aquaparc a l’Estadi Joan Samarra i, després de la bona acollida de la iniciativa, enguany se n’ha fet la segona edició, marcada sobretot per les mesures de seguretat contra el coronavirus. Avui es posa el punt final a un mes d’Aquaparc que ha acollit 3.000 infants. El conseller de Joventut i Esports, Alain Cabanes, es va mostrar ahir satisfet perquè durant els dies que ha obert les portes la proposta “ha donat resposta a diferents necessitats”, com ara les de les activitats d’estiu, les escoles bressol i els particulars.

Davant “l’èxit” que des del comú es considera que ha tingut la iniciativa, la voluntat és que de cara a l’any vinent es pugui tornar a celebrar, ja que es tracta d’una oferta “lúdica i refrescant”. De fet, el conseller va manifestar que es podria combinar l’oferta de la piscina exterior dels Serradells amb la de l’Aquaparc, amb la qual cosa podrien coexistir les “dues activitats” a l’estiu. En aquest sentit, es manté la previsió que les obres del centre esportiu comencin al setembre.

Cabanes va recordar que enguany ha estat un Aquaparc “condicionat” per la Covid-19, fet que ha provocat que s’extremin les mesures d’higiene i seguretat. “Hem prioritzat la seguretat i els nens han pogut fer l’activitat igualment amb molta seguretat.” A més, va apuntar que es van dividir les propostes en dos espais on els infants van poder “trobar diferents activitats, augmentades respecte de l’any passat”.

tracking