mobilitat

Canvis en els autobusos per les obres a la Baixada del Molí

Canvis en els autobusos per les obres a la Baixada del MolíCOMÚ D'ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diverses línies d’autobusos d’Andorra la Vella es veuran modificades a causa de les obres que està realitzant FEDA relatives a la instal·lació de la xarxa de calor i la planta de cogeneració de la Comella. El primer tram afectat és des de les instal·lacions de Ràdio Televisió d’Andorra fins a la rotonda de Tobira. S’espera que les afectacions en aquest tram s’allarguin fins al 18 de setembre. A causa d’aquest fet, durant aquest període quedaran anul·lades les parades de la Grau i l’ambaixada espanyola. Per contra, se n’habilitaran sis d’alternatives.

Un cop finalitzades aquestes obres, el nou tram afectat serà des de la rotonda de la Tobira fins a la Grau, en què les obres s’estima que puguin durar un mes, anant des del setembre fins al 18 d’octubre.

A banda d’aquestes dues afectacions, que no coincidiran en el temps, sí que n’hi ha una que té efectes immediats, ja que les obres començaran la setmana vinent. Concretament, fa referència als treballs que s’estan portant a terme entre la Baixada del Molí, el carrer de la Grau i la rotonda que dona accés a la Comella. En aquest punt, les obres començaran el 17 d’octubre vinent i s’estima que puguin durar fins a la primavera del 2021. En aquesta, a banda de les diferents afectacions en el trànsit que hi haurà, els trams de vorera també es veuran reduïts. Cal recordar que el director general de FEDA, Albert Moles, va explicar que aquestes obres s’estaven duent a terme en aquest període per tal de poder minimitzar al màxim el seu impacte.

Així doncs, cal tenir en compte que de les tres actuacions que es duran a terme per tal de poder fer les canalitzacions necessàries per fer viable la xarxa de calor fruit de la cogeneració de la Comella, només una d’elles, la de la Baixada del Molí, tindrà afectació durant la temporada d’hivern, ja que les altres dues, si no hi ha contratemps, a la tardor han de restar completament acabades.

tracking