x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
justícia

Quatre anys d'internament per tenir 707 grams d'haixix

Actualitzada 13/08/2020 a les 06:34
El Tribunal de Corts va notificar ahir al matí la sentència que condemna un resident a quatre anys de presó ferma i el pagament de 10.000 euros de multa després de ser interceptat pels agents del cos policia amb 707 grams d’haixix. Els magistrats el consideren l’autor principal d’un delicte d’importació i de tràfic de drogues, mentre que els companys de pis del principal imputat, el qual es troba ingressat al centre penitenciari en règim preventiu des de fa un any i mig, també van ser penats.

Malgrat que ambdós joves van negar durant la vista oral tenir alguna relació amb l’adquisició del producte estupefaent, els magistrats van valorar que hi havien tingut implicació. Així, un d’ells va ser condemnat a divuit mesos de presó, amb una part ferma que preveu el temps que va estar en règim preventiu. A l’altre implicat en el cas els magistrats van imposar-li una pena d’un any de presó, part ferma la ja complida a la Comella. Tanmateix, el tribunal va ordenar la destrucció de la droga requisada durant la investigació policial.

Els fets es remunten a la matinada del 22 al 23 de gener de l’any passat, quan la policia el va controlar amb la droga sota el seient del vehicle gràcies a l’actuació de la patrulla canina. La sentència de Corts redueix la condemna proposada pel ministeri fiscal durant la vista oral del cas, en la qual sol·licitava cinc anys de presó per a l’autor principal i l’expulsió del país, mentre que per als altres dos acusats va sol·licitar quatre anys d’internament a la Comella.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts