Cultura

Suspenen l'edició de l'Esquella Incles Walking Music Festival

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Canillo va anunciar ahir que se suspèn la sisena edició que s’havia de celebrar aquest estiu de l’Esquella Incles Walking Music Festival. La corporació que encapçala Francesc Camp va prendre aquesta determinació “apel·lant a la prevenció i a la responsabilitat en el context de la crisi sanitària de la Covid-19”. Així doncs, el comú va decidir ahir la no celebració d’aquesta sisena edició després de les recomanacions que els van fer arribar des del ministeri de Salut.

En aquest sentit, les autoritats sanitàries del país van advocar per tal de mantenir al màxim la distància entre les persones limitant d’aquesta manera tots els esdeveniments que poguessin provocar que hi hagués grans masses de gent, per tal d’evitar que es realitzessin contactes que provoquessin algun risc de contagi fora dels grups de convivència o de la unitat familiar.

Cal recordar que l’esdeveniment estava previst que se celebrés a la vall d’Incles dissabte vinent i que comptava amb l’actuació de cinc grups musicals: Limelight, Vibrand en Clau de Soul, Old School, Els Pali a quartet i Iarakè & Ginger. Tan aviat com es va acordar la suspensió del festival, el comú de Canillo es va posar en contacte tant amb les empreses implicades com amb els grups que hi havien de participar. Així doncs, la corporació canillenca els va fer avinent la seva voluntat de poder comptar amb ells en futures edicions del festival o altres actes, un cop superada la pandèmia provocada per la Covid-19.

tracking