Treballs

Inici de les obres de millora a la zona de les escoles de la Massana

El comú hi construirà una rotonda i eixamplarà el carrer, i preveu enllestir els treballs la primera setmana de setembre

Inici de les obres de millora a la zona de les escoles de la MassanaComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballs de millora del carrer de les escoles de la Massana, on es dotarà d'una vorera d'uns dotze metres líneals a l'únic tram on no n'hi havia, han començat aquesta setmana. A més, en la zona també es construiràuna rotonda per tal d'agilitzar el trànsit, sobretot a l’hora d’entrada i sortida de les escoles. El preu total dels treballs tenen un cost aproximat de 37.000 euros i es preveu que estiguin acabats a principis de setembre.

D'altra banda, el comú massananenc té en cursla reforma del dipòsit de la Caubella, que quedarà enllestit a finals d’octubre, i pròximament també es treballarà en la refecció de les captacions dels Hortons, a Sispony i dels perímetres de captació a Arinsal. Aquestes obres formen part de la campanya de millora progressiva de la xarxa d’aigua potable de la corporació, que preveu invertir durant aquest exercici 526.000 euros en la xarxa d’abastament d’aigua.

tracking