Pandèmia mundial

La gent gran aprèn a gestionar l'estrès del confinament

Andorra la Vella organitza uns tallers per ajudar els padrins a optimitzar les emocions

Tallers per a la gent gran a la terrassa de la LlacunaComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella està fent tallers per ajudar la gent gran a gestionar les situacions d'estrès que van viure durant els mesos de confinament. Els padrins estan adquirint eines per optimitzar les emocions, el cos i la ment després del període d'aïllament per evitar contagis de la Covid-19 en el moment de més incidència de la malaltia.

El comú destaca que s'han adaptat els tallers a la situació actual i s'estan fent a l'exterior, a la terrassa del centre cultural La Llacuna, i amb separació física per respectar la distància de seguretat per les mesures sanitàries. Una quinzena de majors de 60 anys estan participant en les sessions on es treballa la gestió emocional i de l'estrès, l'alimentació, l'exercici físic i noves tecnologies en sessions de matins des de la setmana passada fins a aquest divendres.

La gent gran pot gaudir a més d'activitats com les caminades populars per la parròquia, el tennis taula a l'exterior o els itineraris d'art que organitza el comú, que es completaran amb recorreguts guiats per l'avinguda Meritxell els dimarts 18 i 25 d'agost i l'1 de setembre.

tracking