Oci

L'espectacle 'Turistes i banyistes' omple totes les sessions de la 3a edició

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espectacle Turistes i banyistes d’Escaldes-Engordany ha omplert aquest cap de setmana totes les sessions programades: les de dissabte al vespre i també les d’ahir al matí.

L’espectacle, que en el que portem d’estiu ha comptat amb un total de vuit sessions en dos dies per evitar aglomeracions i mantenir la distància de seguretat, ha aconseguit una afluència al voltant de les 150 persones. Cada funció hacomptat amb grups reduïts de 15 o 20 persones com a màxim. Les diferents funcions s’iniciaven totes a la plaça de l’Esbart Santa Anna d’Escaldes-Engordany, però enguany hi va hagut escenes que es s’han hagut de modificar, com per exemple aquelles en què s’havia de passar per indrets tancats, també com a mesura contra la Covid-19.

Tot i això, s’han complert les expectatives. La corporació i la cap del departament de Cultura del comú escaldenc, Anna Garcia, es va mostrar ahir molt satisfeta per la rebuda que ha tingut aquesta tercera edició de l’espectacle. En total s’han representat nou escenes amb una trentena de participants amateurs d’arreu del país i de totes les edats. L’espectacle es reprendrà el cap de setmana del 19 i 20 de setembre i les entrades costen tres euros.

tracking