La CASS reclama set milions d'euros a l'assessor de l'exdirector Antoni Ubach

La CASS reclama set milions d'euros a l'assessor de l'exdirector Antoni UbachARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Caixa Andorrana de Seguretat Social va presentar un recurs a Madrid contra José Manuel Rodríguez, l’assessor de l’exdirector de la parapública Antoni Ubach, amb qui manté un litigi obert. Concretament, la CASS reclama a Rodríguez un total de set milions d’euros en concepte de danys i perjudicis per l’espoli del fons de pensions.

Aquesta actuació de la parapública és una resposta al recurs que va presentar el mateix Rodríguez contra la sentència en què se li va denegar els 15 milions d’euros que reclamava l’assessor d’Antoni Ubach per les seves feines realitzades al llarg de la dècada dels noranta. En aquest sentit, la parapública demana la confirmació del veredicte que rebutja la petició de Rodríguez, sota l’argument que l’aleshores director, Antoni Ubach, no estava mandatat per l’encàrrec d’aquelles gestions, de les quals se’n deriven les comissions pels serveis prestats que reclama Rodríguez i que s’eleven a quinze milions d’euros.

Així mateix, la parapública defensa des de l’inici del procés judicial que Ubach va pactar comissions de forma unilateral i sense l’acord del consell d’administració en una operativa que va acabar portant al director a presó per descapitalitzar la Seguretat Social.

tracking