TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Ingressat a l'UCI l'home apunyalat al Pas de la Casa

El pacient no requereix ventilació mecànica tot i haver patit ferides al tòrax i als pulmons

Ingressat a l'UCI l'home apunyalat al Pas de la CasaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’home que va patir un apunyalament dimecres a la nit en una baralla al Pas de la Casa resta ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, tot i que no requereix ventilació mecànica. Fonts de l’hospital van explicar al Diari que el pacient es manté en observació en patir una ferida directa al tòrax i als pulmons, i malgrat estar ferit greu no es tem per la seva vida. També van informar que es mantindrà a la mateixa unitat almenys durant aquest cap de setmana i que no serà fins dilluns que es decidirà si enviar-lo a planta, segons com evolucionin les lesions.

La disputa, que va ser entre dos residents que tenen 27 i 45 anys, es va produir en un domicili del Pas de la Casa on vivia la persona que va rebre la ganivetada.

Segons van indicar des del cos d’ordre, la causa que va desencadenar la batussa i el posterior apunyalament va ser, suposadament, una disputa per qüestions relacionades amb les drogues, malgrat que els agents segueixen treballant en diferents línies d’investigació per tal d’esclarir les motivacions que van provocar l’apunyalament que va acabar amb l’ingrés hospitalari. La policia, però, va procedir a la detenció de la persona agressora.

Cal recordar que malgrat que els fets es van produir al punt de la mitjanit, la persona ferida no es va desplaçar fins al matí de dijous al servei d’urgències de l’hospital, on, després de fer-li diverses exploracions per saber la gravetat de l’apunyalament que havia patit, van observar que la ferida havia arribat fins als pulmons, fet pel qual es va decidir que es mantingués ingressat al centre hospitalari.

tracking