x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Viatjar amb l'orgue

El Festival Orgue&nd s’iniciarà la setmana vinent i comptarà amb cinc recitals de músics organistes de diversos països.
Darrer concert de la 20a edició, amb Ludger Lohmann.

Viatjar amb l'orgue

Darrer concert de la 20a edició, amb Ludger Lohmann.

Actualitzada 07/08/2020 a les 06:48
Deixar-se portar per rutes sonores ben allunyades de les quotidianes, amb diferents estils musicals, èpoques i nacionalitats que estimularan la seva imaginació.” Així es defineix la 21a edició del Festival Orgue&nd, que enguany té com a lema Camins i que tindrà lloc a partir del 10 d’agost al Principat. Cinc músics, cinc organistes, cinc concerts amb les emocions a flor de pell. De Mozart a Bach, passant per la música de Louis Vierne, del qual enguany se celebra el 150è aniversari del naixament. Però també compositors contemporanis i encara poc coneguts, com Nowowiejski o Surzynski.

Duo Cellorganic, de Polònia, serà el primer dels recitals a l’església de Sant Pere Màrtir, a Escaldes. Una parella composta per un violoncel i un orgue. La cirereta del pastís, però, arrriba el dia 12 a l’església de Sant Esteve de la capital, en què l’organista Thomas Ospital, de França, farà l’audició titulada Viatge en el món de l’orgue. El director artístic del festival, Ignacio Ribas, el va qualificar com un dels millors. També el músic andorrà Aaron Ribas serà l’encarregat de cloure el festival el dia 22 a l’església de Sant Esteve interpretant peces de Chopin o el mític Claire du lune, de Debussy.

La seguretat està garantida amb separació per seure, l’ús de la mascareta i gel als accessos. Ara bé, malgrat ser d’entrada lliure, cal fer una reserva prèvia posant-se en contacte amb l’organització. Així segur que no es perden una cita capdavantera d’aquest estiu.
Etiquetes
  • #1 Conxita
    (08/08/20 05:51)

    Cicle d'Orgue...espectacular !!! Seguidora desde     un bon principi , enhorabona per cada any portar     figures d'alt nivell mundial

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts